Om u een eerste beeld te geven van wat de mogelijkheden zijn die integratieve kindertherapie aanreikt ben ik begonnen met het aanbieden van kosteloze introductie workshops in samenwerking met scholen. Als u met vragen rondloopt rond de opvoeding, de ontwikkeling of gedragingen van uw kind, dan heeft u met de workshop ook een ideale gelegenheid om te toetsen of alles normaal, of wellicht abnormaal is.

Ik geef kort uitleg over:

  • de werkwijze en insteek van de integratieve methodiek.
  • hoe een kind van binnenuit sterker, autonomer en zo gelukkiger kan worden vanuit een meer begripvolle situatie versus een opgelegd regime. Het kind wil graag, weet het, en zal het ook doen als de ruimte er is.
  • Wat de cursus hartgrondig opvoeden u aan handvatten kan bieden als ouder
  • Wat individuele coaching-sessies binnen de therapie inhouden en aan resultaat brengen.

Een workshop duurt circa 2 uur. Ik geef de workshops veelal in samenwerking met lokale scholen in de avond.

Het heet een workshop omdat ik u bij aanmelding ook vooraf zal vragen om 1 of 2 vragen die u heeft, of problemen die u ervaart aan te geven. Dat blijft anoniem, maar ik gebruik ze als voorbeelden tijdens een workshop zodat u een beter beeld krijgt. Tijdens de workshop is het vrij aan u om er verder op in te gaan.

Workshops worden binnen en via de scholen aangekondigd. Mocht u daar direct meer informatie over wensen, of een workshop bij uw kind op school willen, dan kunt u mij altijd even een email sturen – lotte@hetkinderhart.nl