Mijn naam is Lotte en ik ben Integratief Kindertherapeut en heb ik als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Daarnaast ben ik ook moeder van drie kinderen.

Alle kinderen zijn voor mij een bron van inspiratie; hun onbevangenheid en hun blik op de wereld zijn puur, hun basis sterk. Door mijn opleidingen en ervaring met kinderen weet ik dat kinderen een groot zelfhelend vermogen hebben. Ze kunnen een probleem ervaren, maar door met ze naar hun binnenwereld te gaan, kunnen ze zichzelf helen. Om te komen in die binnenwereld is het fijn als iemand daarbij helpt, want soms is het ingewikkeld om er te komen.

Ik ben er om kinderen te helpen terug te komen bij die sterke basis. Want kinderen weten het, kunnen het en doen het. En niets is mooier dan een kind mee te mogen maken die zichzelf heelt, ik ga voor gelukkige kinderen!

Aansluiting heb ik gevonden bij de Beroepsvereniging: Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT) zodat ik ondersteuning en bijval kan krijgen waar nodig.