Interessant? Deel dit met anderen, of een specifiek persoon!

Pluscoaching is een kort traject waarin uw kind een extra steuntje krijgt in de ontwikkeling en zelfstandigheid. 

Elk kind heeft zijn kleine problemen en uitdagingen of het nu op school is, thuis, of op de sportclub. Kleine zaken waar vaak een kind zijn eigen weg in moet zoeken en niet direct altijd even sterk uit komt.

Pluscoaching geeft ieder kind een steuntje in de rug. Een opstapje om sneller vanuit eigen kracht daar te komen waar het wil zijn, of datgene wat tegen lijkt te zitten weet om te zetten in eigen kracht en koersbepaling. De innerlijke sterkte die het kind ervaart en zich eigen heeft gemaakt is datgene wat zij extern leert aan te wenden als een soort magische kracht.

Het Plus traject bestaat uit een aantal sessies waarin gekeken wordt waar onzekerheden, drempels hun oorsprong vinden. In de sessies wordt spelenderwijs geleerd hoe je die vanuit eigen kracht het hoofd kan bieden en zo eenvoudiger tot je eigen succes komt.

Dat opstapje, om sneller en eenvoudiger om te kunnen gaan met externe gebeurtenissen, komt elk kind ten goede in zijn of haar ontwikkeling. Geen grote problemen dus, maar wel een stel heldere handvatten waar in de ontwikkeling en groei een voordeel behaald kan worden.

Bel gerust voor uitleg of een intake, 06 – 110 110 12

Interessant? Deel dit met anderen, of een specifiek persoon!